Economice

21% din rețeaua de termoficare din București înregistrează deficiențe de funcționare

Scăderea temperaturilor și venirea ploilor reci a a găsit mulți bucureșteni în situația dificilă de a nu reuși să încălzească locuințele. Avariile din rețeaua Termoenergetica București au cauzat o funcționare necorespunzătoare a sistemului.

Conform Termo Alert, duminică la prânz 13,30% dintre imobilele din București primeau apă caldă și căldură la parametri deficitari, în timp ce 7,63% nu primeau deloc aceste servicii.

Din totalul imobilelor celor 1.238 de imobile, inclusiv blocuri întregi, pentru care serviciile oferite erau deficitare 1,47% înregistrau probleme cu apa caldă, 10,77% cu încălzirea și 1,05% cu ambele.

Mai grav, dintre cele 710 imobile care nu primeau deloc căldură sau apă caldă, 0,04% aveau afectate serviciile de apă, 0,11% de căldură și 7,48% pe ambele.

În acest context, Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunţat că la una dintre principalele avarii, cea din zona Văcăreşti se lucrează în ritm susținut. Totuși, echipele de intervenție întâmpină greutăţi în remedierea avariilor din zona respectivă din cauza acumulărilor de apă.

Citește și:

– Termoenergetica Bucureşti lucrează la remedierea avariei din zona Văcărești

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code