Economice

25% dobândă anuală la $ZPAY, criptomoneda cu creștere 13X în ultimele 3 luni

Utilizatorii care depun criptomonedele $ZPAY în programul de Metastaking oferit de Elrond Network – un blockchain românesc a cărui criptomonedă nativă, $EGLD, este clasată în primele 40 mondial de mai bine de un an – se vor putea bucura o dobândă anuală de până la 25%.

Dobânda, care este obținută din comisioanele reținute pentru validarea tranzacțiilor din acest ecosistem prin protocolul Proof-of-Stake (PoS), poate fi revendicată de către investitori prin intermediul platformei Maiar.Exchange.

Nu mai puțin de 5 milioane de $ZPAY vor fi distribuiți în primul an în cadrul acestui program care, din prisma investitorilor, este similar cu un cont de economii, însă are potențialul de a fi mult mai profitabil.

$ZPAY a devenit a doua cea mai tranzacționată criptomonedă din Elrond Blockchain, fiind depășită numai de token-ul nativ $EGLD, după ce a lansat un program de Staking pe aplicația Maiar – platforma de exchange oficială adresată deținătorilor de criptomonede din ecosistemul Elrond.

Adopția $ZPAY a depăsit pragul de 30.000 de deținători la aproximativ o lună după migrarea pe Elrond Blockchain.

Progresul rapid al valorii $ZPAY fost influențat și de lansarea celei de-a doua serii de 100 de „Shopping Pools” care vor fi găzduite de către ZoidPay. Aceste „spații comerciale virtuale” pe care antreprenorii le pot rezerva în cadrul platformei de e-Commerce ZoidPay, oferă, pe lângă soluția avangardistă de e-Commerce și diverse venituri pasive.

Adopția de $ZPAY va continua să crească cu ajutorul programului de Metabonding lansat de Elrond Network, acolo unde investitorii care au depus $EGLD și/sau $LKMEX în programele de Staking si Farming din aplicația Maiar, primesc dobânzi sub formă de criptomonede native ale unor proiecte partenere din ecosistem, printre care se numără și ZoidPay. ZoidPay a pus la bataie 70 de mil de tokeni pentru acest program (aproximativ 56 de milioane de $ la pretul actual de $0.81).

În curând, utilizatorii extensiei ZoidPay pentru Google Chrome vor putea efectua plăți online și folosind criptomonedele $LKMEX, care sunt acordate sub formă de dobândă în cadrul diverselor programe de recompense. Acestea reprezintă, în esență, criptomonedele $MEX blocate temporar, care nu pot fi altfel valorificate pentru o anumită perioadă de timp.

Criptomoneda $ZPAY a fost lansată pe exchange-ul MEXC în luna Aprilie, însă Eduard Oneci, CEO și co-fondator al ZoidPay, a anunţat că token-ul urmează să fie listat și pe alte 3 exchange-uri din Blockchain în următoarele 3 luni.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code