Flux-stiri

Adrian Sârbu: „Nu există astăzi resurse financiare pentru ca instituțiile de presă să facă presă”

Libertatea preseiLibertatea presei

  • Adrian Sârbu: „Cei care credem în libertatea presei nu suntem aproape de gândul sinuciderii, mai avem vreo speranță”.
  • Adrian Sârbu: „Nu avem presa pe care ne-o dorim deoarece cultura politică și democratică a societății românești n-a evoluat”.
  • Adrian Sârbu: „În orice societate democratică, cei care acced la putere sunt fundamental cei care aspiră să erodeze puterea celorlalți participanți la cursă”.

„Principala formă de a limita libertatea presei este de a o sugruma financiar. Nu există, astăzi, resurse financiare pentru ca instituțiile de presă să facă presă. Cine e de vină? Păi în primul rând noi. Iar Google și Facebook ne-au erodat baza economică a instituțiilor de presă”, susține Adrian Sârbu.

The post Adrian Sârbu: „Nu există astăzi resurse financiare pentru ca instituțiile de presă să facă presă” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code