NEWSNET

Economice Eveniment Flux-stiri

Alternativă la Google Adsense, Clicksor Adbrite a înviat în Europa

Veste extraordinară pentru proprietarii de websiteuri.

Un grup german de publicitate și media va oferi cea mai nouă alternativă la Google Adsense. Numele de Clicksor și Adbrite a însemnat concurența de temut a concernului Google în SUA. După ce proiectul a fost cumpărat acolo treptat de alte firme care au urmărit interesele Google, a fost abandonat acum doi ani.
Dar marca a fost reînregistrată în Europa astfel încât cumplita veste pe care o primiseră acum 2 ani proprietarii de websiteuri, când Google aproape monopoliza piața, această veste a dispariției Adbrite și Clicksor devine doar un zvon. Clicksor și Adbrite formează acum un brand unic și deja oferă cea mai bună alternativă la Google Adsense.

În acest moment sunt disponibile reclamele de tip banner și text precum și text cu imagine. Vor fi însă disponibile după testări și reclame de tip interstitial, background, și multe alte tipuri. Spre deosebire de Google Adsense, în cazul Clicksor Adbrite profitul este împărțit cu publisherul, astfel încât publisherul va câștiga mult mai bine cu acest serviciu decât cu Google Adsense. De asmenea din același motiv, reclama este mai ieftină pentru advertiser și mai profitabilă pentru publisher, mult mai ieftină astfel încât pe termen lung serviciul devine de dorit pentru toată piața online. Agențiile de publicitate pot răsufla, pentru că au o alternativă reală și bună la Google Adsense, și anum din nou Adbrite, din nou Clicksor, mai precis Clicksor Adbrite. Portalul nostru deja afișează sus reclame de la Clicksor Adbrite.
Iată și websiteul unde putei beneficia de această oportunitate
www.adbrite.eu
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 34 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code