NEWSNET

Economice

Altex oferă consultanţă clienţilor pentru a beneficia de programul Rabla la Electrocasnice

„Încurajăm toţi clienţii să profite atât de programele naţionale, cât şi de ofertele retailerilor, pentru a-şi reînnoi tehnologia. Produsele noi oferă beneficii suplimentare, confort sporit şi, în cele mai multe cazuri, un consum scăzut de energie. Asta înseamnă costuri mai mici la facturi şi este un aspect extrem de important în actualul context”, a afirmat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Din experienţa anilor trecuţi, procesul de înscriere în programul Rabla este unul dificil pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu mediul online, consideră el.

„Tocmai de aceea am decis să le dăm o mână de ajutor celor care ne solicită. Este suficient să vină cu telefonul mobil sau tableta proprie în magazinele Altex şi Media Galaxy, iar consultanţii noştri le vor arăta paşii care trebuie urmaţi pentru a-şi face cont în platforma AFM”, a arătat Abdulachim.

Programul naţional Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM). Procedura de înscriere pentru obţinerea voucherului rabla este online, iar voucherul este transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Înregistrarea pe platformă a început pe 19 noiembrie şi va dura până la 25 noiembrie.

Urmează generarea voucherelor pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparate frigorifice – 400 lei/voucher, în perioada 25 noiembrie – 2 decembrie.

Între 3 – 9 decembrie: generarea voucherelor pentru televizoare, laptopuri şi tablete – 400 lei/voucher televizor, 500 lei/voucher laptop, 300 lei/voucher tabletă, iar între 10 – 16 decembrie: generarea voucherelor pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare – 400 lei/voucher aer condiţionat şi uscătoare, 200 lei/voucher aspiratoare.

În paralel cu programul naţional, Altex derulează propriul program de reciclare, numit Rabla pentru electrocasnice mari (maşină de spălat vase/rufe, uscător, combină frigorifică, side-by-side), încă de acum opt ani. Cei care aleg să dea la schimb un electrocasnic vechi beneficiază de ridicarea acestuia de la domiciliu şi, în acelaşi timp, primesc un voucher în valoare de 150 de lei, pentru cumpărături în magazinele fizice şi online Altex şi Media Galaxy.

Doar în 2020, Altex a colectat de la clienţii săi mai bine de 17.000 de tone de DEEE, adică peste 390.000 de aparate electrice şi electrocasnice.

Altex deţine peste 125 de magazine deschise în ţară.

The post Altex oferă consultanţă clienţilor pentru a beneficia de programul Rabla la Electrocasnice appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code