NEWSNET

Economice

Altex termină anul cu 7 magazine noi și planuri pentru alte cel puțin 10 în 2022. Au inaugurat al treilea magazin din Ploiești

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, deschide cel de-al treilea magazin din Ploiești și al patrulea din județul Prahova, ȋn centrul comercial Prahova Value Center. Noul magazin are o suprafață mai mare de 1.000 de metri pătrați și un stoc de peste 4.000 de produse din categorii precum electronice, electrocasnice, IT&multimedia, gaming și bricolaj. Este a șaptea unitate inaugurată de companie în 2021, an în care retailerul a investit, din estimările Economica, în jur de 15 milioane de euro- sumă în care sunt incluse magazinele noi – atât cele în proprietate cât și cele în spații închiriate-, remodelările și investițiile în platforma online.

Spre exemplu, compania a investit anul acesta peste 1 milion de euro în modernizarea şi tehnologizarea magazinelor Altex din incinta centrului comercial Colosseum din Capitală şi a magazinului Altex Cărămidăriei din Braşov, în linie cu planul de extindere şi modernizare anunţat de grup, care are în vedere inclusiv digitalizarea tuturor magazinelor din ţară.

Alte 5 milioane de euro au fost investiți într-o unitate de 5.000 de mp din București și alți 3 milioane de euro într-un magazin proprietate din Huşi.

,,A fost un an plin pentru Altex, din punct de vedere al extinderii. Am deschis, ȋn 2021, șapte noi magazine și am reamenajat o parte dintre cele existente. Avem planuri la fel de ambițioase și pentru 2022: peste 10 noi unități și continuarea modernizărilor spațiilor existente”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. Grupul deține și  Credex, o companie de credite de consum, dar și Altex Travel, prin care clienții își pot achiziționa vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

The post Altex termină anul cu 7 magazine noi și planuri pentru alte cel puțin 10 în 2022. Au inaugurat al treilea magazin din Ploiești appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code