NEWSNET

Economice

Alusystem va executa proiectele de fațade ale ansamblurilor One Modrogan și One Peninsula, în valoare de 12 milioane de euro

Pentru realizarea faţadelor ansamblurilor One Modrogan și One Peninsula, Alusystem utilizează soluţii premium de tâmplărie din aluminiu, care se integrează în conceptul arhitectural şi în standardele de sustenabilitate ale proiectelor. În luna iunie a acestui an, compania s-a lansat pe piața rezidențială cu un nou produs de tâmplărie de aluminiu și a investit circa un milion de euro în noua linie de producție.

„Colaborarea cu un dezvoltator de succes precum One United Properties ne reconfirmă potenţialul de creştere pe segmentul tâmplăriei rezidenţiale, unde venim cu soluţii inovatoare, competitive, bazate pe expertiza acumulată în cei aproape 20 de ani de execuție și leadership în zona de birouri”, a declarat Răzvan Popa, Director Executiv Alusystem.

Comparativ cu prețul tâmplăriei din aluminiu, care variază între 180 – 450 de euro/mp + TVA, noul produs Alusystem pentru piața rezidențială are un preț de 150-160 euro/mp + TVA, aproape de costul specific unui produs de tip PVC. Acest lucru permite dezvoltatorilor care vor să construiască cu tâmplărie de aluminiu să obțină avantaje calitative semnificative fără să aloce bugete mărite în zona de tâmplărie.

Alusystem a fost înființată în 2003, iar astăzi este liderul pieţei în proiectarea și execuția fațadelor și pereților cortină, cu afaceri în valoare de 21 milioane de euro estimate pentru 2021.

Specializată în construcții de birouri, industriale şi comerciale, compania şi-a diversificat recent activitatea în domeniul rezidenţial, pentru a răspunde nevoii de calitate superioară în zona de tâmplărie din aluminiu. Printre proeictele pentru care a montat fatade se numără Globalorth Tower, City Gate, The Bridge, U Center și Bucharest Business Garden.

 

The post Alusystem va executa proiectele de fațade ale ansamblurilor One Modrogan și One Peninsula, în valoare de 12 milioane de euro appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code