Economice

Angajații eMAG au plantat 10 hectare de pădure în jurul hub-ului logistic de la Joița

Evenimentul Ziua Verde by eMAG s-a desfășurat la centrul logistic din comuna Joița, județul Giurgiu, în parteneriat cu Asociația Mai Mult Verde, alături de peste 300 de voluntari ai companiei, care au contribuit la împădurirea a 10 hectare de teren, completând astfel investiția companiei în crearea unuia dintre cele mai sustenabile hub-uri logistice din România.

Hub-ul logistic este certificat prin metoda de evaluare BREEAM, care urmărește obținerea unui impact redus asupra mediului și atingerea unor condiții superioare de confort, fiind alimentat cu energie din surse regenerabile, generată de panouri fotovoltaice. Plantarea pădurii contribuie la îmbunătățirea biodiversității zonei, a condițiilor de lucru pentru angajații eMAG de la cele două depozite de la Joița, dar și la îmbunătățirea calității aerului din zonă.

„Încă de la început ne-am dorit ca prin tehnologie și inovație să putem oferi clienților noștri cele mai bune servicii cu cel mai mic impact asupra mediului înconjurător. Investim în cele mai avansate tehnologii, transformăm businessul și dezvoltăm parteneriate pentru a ne reduce amprenta de carbon și pentru a combate efectele încălzirii globale. Această plantare ne dă ocazia să contribuim la un mediu mai curat pentru noi și pentru comunitate de care să se bucure și generațiile care vin”, a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

Acest demers face parte din Planul de Sustenabilitate al companie, care are în centrul său atingerea neutralității de carbon în operațiunile proprii și lanțul de aprovizionare în următorii 10 ani, luând în calcul cele trei domenii de aplicare: emisii operaționale directe, indirecte și emisii indirecte din lanțul de aprovizionare.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code