Economice

ANOFM va organiza în aprilie 132 de programe de formare profesională

Programele de formare profesională sunt organizate de agenţiile judeţene pentru ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Cele mai multe locuri disponibile vizează următoarele calificări: inspector (referent) resurse umane – 154 de persoane; îngrijitor spaţii verzi – 131 de persoane; competenţe cheie-comunicare în limba română – 127 de persoane; operator introducere validare şi prelucrare date – 122 de persoane; ajutor bucătar – 85 de persoane; competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere – 85 de persoane; lucrător comercial – 77 de persoane; infirmieră – 70 de persoane; inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă – 70 de persoane; lucrător în comerţ – 70 de persoane.

Cursurile de formare profesionale cu cele mai multe persoane înscrise sunt în judeţele Dâmboviţa (182 persoane), Hunedoara (112 persoane) şi Bucureşti (98 persoane).

Oferta de cursuri de formare profesională pentru aprilie este disponibilă pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code