Flux-stiri

Anunţul făcut de Alexandru Rafila despre sărbătorile de Paşte. Cum spune aceasta că le vom petrece

  • Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că măsurile de relaxare se vor lua pe etape, pentru a vedea ce impact au.
  • Rafila a spus că o prima măsură va fi probabil renunţarea la măşti în exterior, mai puţin în spaţiile extrem de aglomerate.
  • Rafila a explicat că măsurile de relaxare trebuie luate gradual, în momentul în care indicatorii din secţiile de terapie intensivă intră în scădere constantă.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că măsurile de relaxare se vor lua pe etape, pentru a vedea ce impact au. Ministrul a menţionat sărbătorile de Paşte cu relaxări, dar a vorbit şi despre ceea ce ne aşteaptă din toamnă.

Întrebat, luni, în ce vor consta restricţiile, Rafila a spus că o prima măsură va fi probabil renunţarea la măşti în exterior, mai puţin în spaţiile extrem de aglomerate.

Relaxările trebuie să permită reîntoarcerea la o activitate economică şi socială normală şi predictibilitatea organizării diferitelor tipuri de activităţi economice în perioada următoare.

„Ne dorim să avem un calendar clar, care să ţină cont de nişte indicatori măsurabili şi care să permită o reluare şi sustenabilitate”, a spus ministrul.

Măsurile de relaxare trebuie luate gradual, a explicat Rafila, în momentul în care indicatorii din secţiile de terapie intensivă intră în scădere constantă.

The post Anunţul făcut de Alexandru Rafila despre sărbătorile de Paşte. Cum spune aceasta că le vom petrece appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code