NEWSNET

Economice

ASBIS Romania devine distribuitor oficial al produselor SteelSeries

Prin acest parteneriat, SteelSeries își consolidează prezența și pe piața locală, iar ASBIS Romania își extinde oferta de periferice pentru gaming, aceasta incluzând acum și tehnologii de înaltă performanță.

SteelSeries este un nume consacrat pentru inovațiile pe piața de periferice de gaming, având în palmares o serie de produse lansate pentru prima dată: primele căști de jocuri (2004), prima tastatură mecanică pentru jocuri (2006), primul sistem audio de înaltă rezoluție din jocuri (2018) și prima tastatură reglabilă magnetic (2019). De asemenea, SteelSeries este pionier și în ceea ce privește colaborarea și sponsorizarea evenimentelor și jucătorilor eSports, având prima colaborare cu jucătorii în anul 2002 și fiind primul care a sponsorizat un eveniment eSports, în același an.

Astfel, ASBIS Romania distribuie produse dedicate, în primul rând, profesioniștilor din industria de eSports, dar și pasionaților de gaming, care doresc să utilizeze produse de top.

„Parteneriatul cu SteelSeries ne ajută să ne consolidăm portofoliul de produse premium, destinate iubitorilor de gaming”, a declarat Bogdan Constantinescu, General Manager ASBIS Romania.

„Scopul SteelSeries, încă din 2001, a fost de a dezvolta industria de eSports și de a ajuta jucătorii de pretutindeni, iar noi ne dorim să contribuim la consolidarea acesteia, cu experiența noastră în distribuția de periferice de gaming. Suntem convinși că acest parteneriat se va baza pe încredere reciprocă, iar partenerii noștri se vor putea bucura de calitatea produselor SteelSeries în activitățile desfășurate”, adaugă Bogdan.

Despre ASBIS

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.

Despre SteelSeries

SteelSeries este lider global în perifericele de gaming premium, axate pe calitate, inovație și funcționalitate. Compania a fost fondată în Danemarca, în 2001, și este una dintre cele mai importante mărci de jocuri din lume, cu produse poziționate ideal în partea premium a pieței globale de jocuri. Grupul este controlat de fondul de capital privat Axcel.

The post ASBIS Romania devine distribuitor oficial al produselor SteelSeries appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code