NEWSNET

Economice

Auchan continuă expansiunea pe segmentul de supermarket. Va deschide două magazine anul viitor, în proiecte Family Market dezvoltate de Iulius

Auchan va deschide anul viitor, în proiectele Family Market dezvoltate de Iulius în Iași, două supermarketuri  cu suprafețe de peste 2.200 de mp, potrivit unui anunț al celor două companii. Rețeua de supermarketuri a companiei va ajunge astfel la 7, după alte cinci inaugurări anii trecuți, dintre care ultimul, în 2020, la Turda. Retailerul s-a dezvoltat în ultima perioadă cu precădere pe segmentul de proximitate, după ce în 2019 a încheiat un parteneriat cu Petrom. Au ajuns astfel la o rețea de 33 hipermarketuri Auchan, o rețea de 109 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 100 în stațiile Petrom.

Magazinul din Family Market Bucium va avea o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, iar cel din comuna Miroslava de peste 2.200 mp. Cu o suprafață de vânzare foarte mare, poziționată la limita superioară a formatului, supermarketul Auchan propune o acoperire largă a nevoilor alimentare și nealimentare ale clienților, oferind atât produse proaspete (carmangerie, brutărie, pescărie, fructe, legume, mezeluri, brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan etc.), produse de băcănie (dulciuri, preparate sărate), articole Bio&Eco, cât și o gamă din categoriile nealimentare: articole de îngrijire și frumusețe personală, îngrijirea casei, auto, bricolaj, textile, bagaje, grădină și multe altele.

Supermarketurile vor fi ancore pentru primele două proiecte dezvoltate sub noul concept pe care compania IULIUS îl implementează în zone satelit ale Iaşului. Family Market, proiecte ce au presupus investiții de 17 milioane de euro, reprezintă un format de retail de dimensiuni mai mici, personalizat zonelor rezidenţiale în expansiune şi axat pe oferirea unui mix de servicii şi facilităţi necesare zilnic, în imediata proximitate.

Conceputul Family Market integrează o zonă de retail, spaţii verzi şi de relaxare. Astfel, ambele Family Market includ un supermarket Auchan și un mix personalizat de servicii, asigurat de producători și antreprenori locali, care include: băcănie, carmangerie, brutărie, cofetărie, coffee shop, produse naturiste, farmacie, librărie, croitorie și curățătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, agenție bancară, produse pentru casă și fashion.

„Auchan România este un partener de cursă lungă, prezent de mulți ani în proiectele noastre – Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Suceava – și ne bucură faptul că ne va fi alături și în noile proiecte Family Market. Strategia de a furniza facilităţi esenţiale comunităților care se dezvoltă în zonele – satelit ale orașelor coincide cu viziunea Auchan, un retailer foarte bine integrat în viața românilor. Auchan are o echipă puternic ancorată în realitatea pieței de profil şi inovatoare, care ne va surprinde și de această dată cu un concept nou, adaptat proiectelor Family Market. Mixurile specifice acestor noi proiecte sunt concentrate pe magazine specializate, servicii și branduri locale, care completează oferta unor mari retaileri  internaționali”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

„Suntem bucuroși că avem ocazia să deschidem două magazine în cadrul noilor proiecte Family Market din Iași, ale partenerului nostru tradițional, IULIUS. Acestea vin ca o continuare a testelor realizate până acum în alte locații și confirmă dorința noastră de a dezvolta supermarketuri de mari dimensiuni. Auchan Miroslava și Auchan Bucium își propun să aducă o nouă experiență de cumpărare ieșenilor, printr-un parcurs rapid și facil, într-o atmosferă convivială, cu game largi de produse alimentare la prețuri mici zi de zi, inclusiv game sezoniere, printr-o ofertă extinsă de produse proaspete fabricate în locație și o sortimentație variată de produse nealimentare de uz cotidian. În plus, vom avea spații dedicate producătorilor locali și un loc amenajat unde clienții vor putea servi masa. De asemenea, magazinele vor pune la dispoziția clienților servicii de livrare expres a comenzilor online”, a declarat Ioana Toșa, Director Teritoriu Nord Auchan Retail România.

Retailerul Auchan s-a dezvoltat în ultima perioadă cu precădere pe segmentul de proximitate, după ce în 2017 a încheiat un parteneriat cu Petrom. Au ajuns astfel la o rețea de 33 hipermarketuri Auchan, o rețea de 109 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 100 în stațiile Petrom.

The post Auchan continuă expansiunea pe segmentul de supermarket. Va deschide două magazine anul viitor, în proiecte Family Market dezvoltate de Iulius appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code