Economice

„Autostrada Ford”: CNAIR prezintă imagini live de pe lotul care va fi deschis înainte de Paște VIDEO

„Filmare completă a Tronsonului 2, loturile1 și 2, al DEx 12, Craiova – Pitești”, se arată în postarea CNAIR cu imagini live.

 

Grupul UMB a cerut recepția primilor 18,5 kilometri din Drumul Expres Craiova – Pitești, a declarat la sfârșitul lunii martie ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Astfel, urmează să fie deschis circulației lotul 1 al tronsonului 2, ce va avea rol de variantă ocolitoare a Balșului, înainte de Paște, potrivit estimărilor oficiale.

Potrivit lui Grindeanu, după deschiderea circulației rutiere, accesul pe acest lot se va face astfel:

– pe relația Pitești – Craiova, accesul se va face prin sensul giratoriu construit pe DN 65, spre localitatea Piatra Olt.

Tronsonul 2 al DX Craiova – Pitești este construit de grupul de firme UMB al lui Dorinel Umbrărescu, care a câștigat contractele și pentru tronsoanele 3 și 4, în vreme ce tronsonul 1 este realizat de italienii de la Tirrena Scavi.

Drumul Expres Craiova – Pitești, cunoscut ca Autostrada Ford, va avea la final o lungime de aproximativ 121 km, 4 benzi de circulație ( 2 benzi pe sens) și va asigura o conexiune corespunzătoare a zonei de Sud – Vest a României la Coridorul IV Pan European

CITEȘTE ȘI „Autostrada Ford”: În 2024 se va putea circula integral pe cei 121 de km ai primului drum expres din România – șeful CNAIR

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code