NEWSNET

Economice

„Autostrada Ford”: Imagini spectaculoase cu montarea tablierului la Podul peste Olt

Potrivit pasionaților de infrastructură, macaraua verde pe care au botezat-o Hulk a intrat în acțiune și a ridicat piesele de tablier în weekend.

„Tablierul din aval e gata, au scos paleea. Cel pus sâmbătă, încă nu e centrat și înseamnă că nu s-au apucat de sudat spre Slatina. Oricum, foarte cu talent s-au mișcat macaragiul lui Deme și sudorii care au montat tablierele, bravo lor”, comentează un pasionat de infrastructură imaginile video postate pe forumul PeUndeMerg, al Asociației Pro Infrastructură (API).

 

Podul peste Olt este construit la kilometrul 44,51 al Drumului Expres Craiova – Pitești, cunoscut ca „Autostrada Ford”. La finalul lucrărilor, acesta va avea o lungime de 1,69 kilometri, potrivit datelor Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Amintim că tronsonul 2 a fost împărțit în două loturi la licitații. Ambele loturi ale tronsonului 2 au fost câștigate de Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL – Consitrans SRL.

Lotul 2 (21,35 km) – Varianta de ocolire SLATINA – se întinde intre km 36+200– km 57+550. Acesta traverseaza teritoriile administrative ale următoarelor localități: Slătioara, Ulmi, Milcov, Slatina și Valea Mare.

Prin execuția lotului 1 se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localității Balș, iar prin execuția lotului 2 se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localității Slatina, prin redirecționarea traficului greu în afara acestor localități.

FOTO – VIDEO: Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson 2 UMB Lot2 Ridicare 2 Tablier Pod Olt (sursa: MND).

The post „Autostrada Ford”: Imagini spectaculoase cu montarea tablierului la Podul peste Olt appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code