NEWSNET

Economice

„Autostrada Sudului”: A fost desemnat câștigătorul pentru studiul de fezabilitate București – Alexandria

„Vineri, 7 ianuarie 2022, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a declarat câstigătorul contractului având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză București – Alexandria. Câștigătorul licitației este asocierea DP CONSULT SA (Lider) – SC EXPLAN SRL (Asociat 1) – SCA TEAHA&FUZESI (Asociat 2), cu preţul de 16,12 milioane de lei fără TVA”, se arată în comunicatul CNAIR.

Durata contractului este de 17 luni de la data de începere a contractului.

În cadrul contractului se vor presta și elabora următoarele servicii, respectiv următoarele documente:

• Elaborarea Studiului de Fezabilitate;

• Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru susținerea Aplicației de Finanțare;

• Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor, după caz.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, au precizat reprezentanții CNAIR.

CNAIR a publicat pe 8 mai anunțul de licitație pentru studiul de fezabilitate necesar realizării drumului de mare viteză București – Alexandria. Acest tronson de 76 de kilometri era inclus în cadrul unui proiect mai vechi în „Autostrada Sudului”. În august, CNAIR a primit în șase oferte la licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză București – Alexandria.

În dedembrie 2021, CNAIR a desemnat și câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj, respectiv asocierea EGIS România SA (lider de asociere) – Search Corporation S.R.L.– Italrom Inginerie Iinternațională SRL – Geostud S.R.L. – Eco Geodrum S.R.L. – EGIS Iinternational SAS.

The post „Autostrada Sudului”: A fost desemnat câștigătorul pentru studiul de fezabilitate București – Alexandria appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code