Economice

AutoVantage a început campania de finanțare pe platforma Rōnin, prin care țintește să strângă 150.000 de euro

Potrivit Rōnin, AutoVantage s-a listat de vineri (18 martie) pe weronin.com, investitorii interesați având opțiunea de a susține startup-ul românesc cu tichete ce pornesc de la 100 de euro.

„Ne bucurăm că începem campania de crowdfunding prin Rōnin, deoarece avem nevoie de această investiție pentru dezvoltarea companiei. Misiunea noastră este să facem mai simplu și mai transparent procesul de achiziție a unei mașini, ajutând clienții să găsească cea mai bună ofertă. Astfel, noi negociem pentru ei cu dealerii din toată țara, în același timp ajutându-i pe aceștia să economisească 90% din timpul și energia pe care le investesc în realizarea unei vânzări”, a spus Pincu Ionescu (foto), CEO în cadrul AutoVantage.

„Listarea AutoVantage pe platforma Rōnin a fost foarte bine primită de investitorii din rețeaua noastră, strângând deja 35.000 de euro. Credem că produsul lor are un mare potențial pentru piața românească și oricine dorește să facă parte din succesul lor se poate alătura acum pentru a sprijini echipa AutoVantage în accelerarea planurilor de dezvoltare”, a declarat Bogdan Almași, CEO-ul Rōnin.

Startup-ul AutoVantage a fost fondat de o echipa de pasionați de mașini și tehnologie, formată din Pincu Ionescu, CEO și co-fondator, cu peste nouă ani de experiență în vânzări IT, predominant în startup-uri de tehnologie, și Dan Dimitriu, co-fondator AutoVantage, creator de conținut și director de imagine al companiei. Din echipă face parte și Dan Cadar, cunoscut jurnalist auto și prezentator ZonaIT.

Platforma Rōnin, lansată la finalul anului trecut de antreprenorii Bogdan Almași, Ovidiu Ghiman și Felix Crișa, selectează companii cu potențial din România, precum AutoVantage, le sprijină în construirea campaniilor de finanțare și le aduce în fața investitorilor de retail, care până acum nu aveau acces la proiectele rezervate în mod tradițional fondurilor de investiții. Cu ajutorul lui Rōnin, toată lumea are acum oportunitatea de a investi în startup-uri și companii consacrate, oferind antreprenorilor acces la resursele de care au nevoie pentru a-și lansa și a-și dezvolta afacerea.

Astfel, Rōnin își propune să faciliteze legătura între antreprenori și investitorii de retail și să permită oricui să devină investitor în AutoVantage sau în alte proiecte care vor fi listate pe platforma de finanțare, cu o contribuție minimă de 100 EUR.

Echipa Ronin facilitează accesul afacerilor la finanțare și vine cu o nouă abordare prin implementarea pragului minim de investiție de 100 de euro, oferind posibilitatea oricărui român sau cetățean european de a deveni investitor și de a susține companiile cu idei inovatoare.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code