Economice

Autovit încheie un parteneriat cu Cetelem pentru finanțarea achizițiilor de mașini

În baza parteneriatului, clienții Autovit.ro au posibilitatea de a accesa credite pentru achiziționarea de mașini noi sau second-hand prin sistemul Cetelem. Clienții trebuie să aibă vârsta între 18 și 70 de ani și minimum trei luni vechime la locul de muncă. Creditul poate fi accesat și de persoane fizice autorizate sau pensionari.

Prin acest parteneriat, Autovit.ro și Cetelem facilitează accesul la credite de nevoi personale cu rate fixe pentru achiziția de autoturisme, transformând cea mai mare platformă online de anunțuri auto într-un furnizor de soluții financiare complete pentru achiziția de mașini.

„În actualul context economic și geopolitic, oamenii au nevoie de stabilitate financiară, de predictibilitate, de ajutor specializat. Autovit.ro înseamnă mai mult decât o platformă de anunțuri auto, înseamnă un partener de încredere pentru utilizatorii noștri și vrem să le punem la dispoziție cât mai multe instrumente pentru a lua decizii corecte și potrivite nevoilor lor. De aceea am și oferit posibilitatea ca aceștia să verifice istoricul mașinii dorite direct pe site-ul nostru sau să acceseze un credit de nevoi personale cu rate fixe pentru achiziția ei. Informația este putere și chiar ne dorim ca utilizatorii Autovit.ro să cunoască toată, toată povestea mașinii lor și cum să o obțină”, a declarat Sorin Bălan, Head of Operations Autovit.ro și OLX Motors.

Creditul auto Cetelem, accesat direct prin intermediul Autovit.ro, presupune avans și comision de analiză zero și rate fixe pe durata creditării. Creditul este flexibil, adaptat bugetului, iar durata contractului este între 6 și 60 luni, cu posibilitatea de închidere anticipată. Autoturismul se înmatriculează direct pe numele solicitantului creditului. Totodată, prin acest parteneriat, clienții Autovit.ro pot accesa și un card de credit care poate fi folosit pentru service auto sau pentru achiziționarea de accesorii auto.

Pe site-ul Autovit.ro poate fi găsită o pagină specială dedicată finanțării prin Cetelem. Utilizatorii pot simula valoarea și durata împrumutului și pot completa un formular, urmând să fie contactați în aproximativ 24 de ore de un reprezentant Cetelem pentru consultanță financiară personalizată.

Potrivit datelor Cetelem, caracteristicile clientului care achiziționează o mașină prin credit de nevoi personale definesc un client matur, cu vârsta de 40 de ani, din mediul urban, de sex masculin, căsătorit, cu studii medii sau superioare, venituri peste medie, proprietar al propriei locuințe sau care face parte dintr-o locuință multigenerațională. Valoarea medie contractată de clienți pentru un credit auto se ridică la aproximativ 8.000 euro.

Începând cu 1 martie 2018, Cetelem IFN SA a devenit BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, ca urmare a fuziunii strategice transfrontaliere dintre Cetelem IFN SA și banca mamă franceză BNP Paribas Personal Finance. După finalizarea procesului de fuziune, activitatea comercială din România a continuat sub brandul Cetelem.

Autovit.ro este cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și second-hand, cu peste trei milioane de vizitatori lunar și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină. Autovit.ro aparține OLX Group.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code