NEWSNET

Flux-stiri

Barna, reacție după ce Cîțu a acuzat USR că nu a sprijinit campania de vaccinare: „Am fost acolo”

Barna ripostează după ce Florin Cîțu a acuzat că nu a sprijinit campania de vaccinareBarna ripostează după ce Florin Cîțu a acuzat că nu a sprijinit campania de vaccinare

  • Dan Barna respinge acuzaţiile premierului Florin Cîţu, care i-a acuzat pe liderii Uniunii că nu au sprijinit campania de vaccinare.
  • Barna a postat fotografii din timpul vizitelor în centrele de vaccinare. „Am fost acolo. #StopDezinformarii”, scrie copreşedintele USR PLUS.

„Am fost acolo #vaccinare #COVID19 #campanie #StopDezinformarii”, scrie pe Facebook Dan Barna.

Copreşedintele USR PLUS a postat şi câteva fotografii din timpul vizitelor sale în centrele de vaccinare.

Premierul Florin Cîţu i-a acuzat pe liderii USR PLUS că nu au sprijinit campania de vacciare şi nu au fost în centrele de vaccinare pentru a susţine campania.

The post Barna, reacție după ce Cîțu a acuzat USR că nu a sprijinit campania de vaccinare: „Am fost acolo” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code