Economice

Bianca Presada este noul Trade Marketing Director la Coca-Cola România

Bianca Presada s-a alăturat companiei Coca-Cola HBC România în 2015, în rolul de intern în departamentul de marketing și, de-a lungul anilor, a activat în diferite funcții: Trade Marketing Coordinator, Brand Marketing Coordinator Non-Carbonated Drinks, Brand Marketing Coordinator My Coke, Sparkling Shopper Marketing Manager și Portfolio Integration Manager.

Ea a coordonat împreună cu echipa sa lansarea a 18 SKU-uri noi, în șase categorii diferite, printre care și lansarea brandului Fuzetea pe piața românească, iar în materie de campanii, a fost implicată în realizarea unor proiecte de succes care subliniază ocazii de consum, precum Coke Meals & Screentime, Fanta Snacking, Schweppes Mixability, cât și în campanii care integrează pasiuni (muzică, jocuri și fotbal).

”Am acceptat cu mult entuziasm această nouă provocare profesională și sunt convinsă că împreună cu echipa departamentului de trade marketing vom continua să dezvoltăm proiecte de succes, adaptate contextului și standardelor pieței locale. Coca-Cola HBC România este compania unde, pe parcursul ultimilor 7 ani, am avut șansa să mă dezvolt constant și mă bucur că pot susține, cu și mai multă energie și pasiune, strategia de dezvoltare a brandurilor noastre, precum și inovația, alături de partenerii din retail”, a declarat Bianca Presada.

”Bianca este o persoană agilă, cu un rol cheie în echipa noastră. Vine mereu cu o perspectivă nouă și reușește să inspire. În ultimii ani, a dat dovadă de o foarte bună înțelegere a businessului și a pieței, construind proiecte complexe. Aduce întotdeauna o perspectivă inovativă, este energică și optimistă. Bianca lucrează foarte bine în echipă și este un coach dedicat, preocupată de potențialul echipei sale. Sunt convins că vom continua să dezvoltăm proiecte excepționale împreună”, a spus Jovan Radosavljevic, General Manager Coca-Cola HBC România.

Bianca Presada este absolventă a Universității Transilvania din Brașov și a unui masterat în Managementul Proiectelor la SNSPA București.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code