Economice

Biroul Executiv al PNL îi propune pe Burduja ministru la Cercetare și pe Boloș la MIPE. Iulia Scântei este nominalizată la CCR

Potrivit PNL, decizia în BEx a fost luată cu unanimitate de voturi.

Sebastian Burduja are 36 de ani și este membru al Partidului Național Liberal, unde deține funcția de președinte al filialei Sector 1.

A studiat în Statele Unite ale Americii la Universitatea Stanford, iar masterul l-a absolvit la Universitatea Harvard. În 2009 a lansat un ONG dedicat studenților din străinătate (Liga Studenților Români din Străinătate).

Marinel Burduja, tatăl lui Sebastian Burduja, a fost vicepreședinte al Bancorex, falimentată în anii 90 ca urmare a acordării de credite neperformante unor oameni de afaceri cu legături cu fostul regim comunist, și mai târziu al Raiffeisen Bank, potrivit G4media.

De asemenea, conducerea PNL a votat nominalizarea senatorului PNL Iulia Scântei pentru funcţia de judecător la CCR, din partea Senatului.

Senatorul Iulia Scântei are 45 de ani și a fost aleasă în funcție pe listele PNL Iași. Ea deține în repzent șefia Comisiei Juridice din Senat. Scântei este de profesie notar public, având 22 de ani vechime în domeniul juridic.

În prezent, Marcel Boloş este ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi ministru interimar al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene pe 6 aprilie.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code