NEWSNET

Economice

Brand Minds accesează o investiție de la Early Game Ventures pentru extinderea companiei la nivel global

Cu investiția de la Early Game Ventures, BRAND MINDS va interconecta comunitatea internațională de business construită în jurul brandului, având ca obiectiv și viziune extinderea companiei la nivel global, cu membri din peste 50 țări. Fondatorii au planuri mari de dezvoltare a brandului și pe alte piețe internaționale.

„Cred că BRAND MINDS are un rol foarte important în societate, acesta fiind să aducă repere de valori, etică și profesionalism în afaceri. Cu fiecare eveniment, ne dorim să aducem inspirație antreprenorială și educație de business valoroasă, de la cei mai influenți gânditori globali,” declară Avi Cicirean, fondator BRAND MINDS.

Early Game Ventures este o companie de venture capital care investește în startup-uri și afaceri care creează noi industrii pe piețele emergente din Europa. Partenerii care au contribuit la procesul de semnare au fost DLA Piper, JASILL – Accounting & Business si VD Law Group.

La nivel internațional, BRAND MINDS se integrează în TOP 5 – cele mai mari conferințe de business din Europa, însă brandul are la activ și o ediție organizată în Singapore, Asia, în 2017. Autori de succes, profesori emeriți și oameni de business vin în fiecare an la conferințele BRAND MINDS pentru a furniza cel mai relevant și actual conținut pentru dezvoltare profesională și personală.

 

The post Brand Minds accesează o investiție de la Early Game Ventures pentru extinderea companiei la nivel global appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code