Economice

Bucharest Tech Week, prima ediție în format hibrid

Astfel, între 14 și 17 iunie vor avea loc la Hotel Radisson Blu din București cele șase summit-uri tematice, dedicate profesioniștilor din diverse domenii și din toate verticalele de business: Innovation, HR Masters, Future Retail, Java și Software Architecture.

Una dintre noutățile acestui an este introducerea în program a unui summit organizat în premieră în România, Metaverse Summit, conferință unde se va dezbate, alături de specialiști internaționali, această tematică aflată în topul subiectelor de interes la nivel global.

Printre speakerii internaționali de top a căror prezență a fost deja anunțată de către organizatori se numără: cunoscutul tech blogger de origine poloneză, PIOTR MIŃKOWSKI, Solution Architect Red Hat, speaker la JAVA Summit, pe 17 iunie, ANITA LETTINK, Board Advisor & HR Tech Expert HRTechRadar, speaker la HR Masters Summit, pe 16 iunie, RICARDO SUEIRAS, Principal Advocate la AWS și ISMAEL MEJIA, Senior Cloud Advocate la Microsoft, speakeri la Software Architecture Summit, pe 17 iunie.

Weekendul va fi dedicat celui mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton, expoziția Tech Expo, unde toți iubitorii de tehnologie pot vedea și interacționa cu cele mai noi produse și soluții tech prezentate de companii locale și internaţionale.

Mașini electrice și hibride, trotinete electrice, vehicule cu autoechilibrare, căști și accesorii pentru fitness, produse și sisteme smart home și smart living, cele mai noi smarthphone-uri, laptop-uri, tablete, gadget-uri, roboți, drone sunt doar o parte dintre produsele pe care participanții le vor putea testa și achiziționa la prețuri speciale din cadrul evenimentului din Piața Universității din București. Unele dintre acestea vor fi prezentate în premieră.

Pe scena evenimentului, amenajată în premieră la Tech Expo, vizitatorii vor putea urmări panel-uri, sesiuni de unboxing, demonstrații și prezentări despre ultimele noutăți în materie de e-Health, Smart Home, Smart living, Smart City, robotică, gadget-uri și multe altele.

În premieră pentru o ediție fizică, la Bucharest Tech Week, toți pasionații de jocuri video vor putea asista, vineri, 17 iunie, la o sesiune de gaming live, susținută de cei mai în vogă influenceri din acest domeniu.

Participarea la Tech Expo este gratuita pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/. Atât Business Summits cât și Tech Expo vor putea fi vizitate în întregime și în mediul online,
pe platforma MyConnector.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code