Economice

Cardurile electronice STB şi metrou sunt disponibile de luni la Poştă. Cât costă „călătoriile metropolitane”, abonamentele pe o zi şi cele pentru 72 de ore

„Societatea de Transport Bucureşti STB SA continuă demersul de implementare a unor metode alternative de plată a titlurilor de călătorie început în anul 2021 şi diversifică oferta serviciilor prin comercializarea cardurilor electronice de călătorie pentru mijloacele de transport în comun de suprafaţă şi metrou, prin intermediul Companiei Naţionale Poşta Română”, se menţionează într-un comunicat al STB, scrie Agerpres.

Astfel, prin cele 72 de oficii poştale din Bucureşti şi 23 de oficii poştale din judeţul Ilfov, se vor pune la dispoziţia persoanelor interesate următoarele titluri de călătorie:

  • 2 călătorii metropolitane – 6 lei;
  • 2 călătorii metropolitane integrate cu metroul – 10 lei;
  • abonament metropolitan 24 ore – 8 lei;
  • abonament metropolitan 72 ore – 20 lei;
  • abonament suprafaţă şi metrou 24 ore – 14 lei;
  • abonament suprafaţă şi metrou 72 ore – 35 lei;
  • abonament suprafaţă/metrou/tren 24 ore – 20 lei;
  • abonament suprafaţă/metrou/tren 72 ore – 40 lei.

Lista oficiilor poştale din Bucureşti şi judeţul Ilfov care vor comercializa titluri de călătorie poate fi consultată pe site-ul STB.

„Prin acest demers, STB SA îşi măreşte aria de acoperire a centrelor de vânzare din zona metropolitană Bucureşti-Ilfov şi oferă posibilitatea călătorilor să îşi achiziţioneze titluri de călătorie indiferent de locul în care se află şi de modalitatea de plată aleasă, astfel încât serviciul de transport să devină unul atractiv, accesibil şi eficient”, a declarat Adrian Criţ, director general STB.

Societatea de transport bucureşteană subliniază că plata taxei de călătorie nu este o opţiune, ci o obligaţie, iar calitatea serviciilor oferite de STB ţine şi de acest aspect.

„În viitorul apropiat, STB SA va comercializa prin intermediul oficiilor poştale toate titlurile de călătorie disponibile în oferta tarifară”, precizează compania.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code