Economice

Carlos Carrinho, noul director executiv al Uzinei Vehicule Dacia

Automobile Dacia a anunțat astăci că, începând cu 1 februarie 2022, uzina vehicule Dacia va fi condusă de Carlos Carrinho. Acesta va îndeplini și rolul de coordonator al platformei industriale din Mioveni.

Carlos Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care, de la 1 februarie 2022, devine director al uzinelor marocane din Tanger și Casablanca (Maroc).

În vârstă de 55 de ani, Carlos Carrinho este în prezent director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). Absolvent al Universității Federale din Rio de Janeiro, specializarea Inginerie Navală, şi deținător al unui master în ingineria structurilor metalice, Carlos Carrinho a lucrat începând din anul 1999 în industria de automobile, deținând funcții de conducere în perimetrul industrial, în cadrul companiilor Volkswagen şi Jaguar Land Rover, înainte de a se alătura, în 2018, Grupului Renault.

„Mă bucur să mă alătur echipelor uzinei de la Mioveni, uzina leagăn a mărcii Dacia. O uzină recunoscută în cadrul Renault Group pentru performanța industrială şi pentru nivelul de calitate a fabricației. Sunt nerăbdător ca, împreună cu viitorii colegi, să lucrăm pentru a crește în continuare competitivitatea şi atractivitatea produselor noastre”, a declarat Carlos Carrinho cu ocazia anunțului.

Din ianuarie 2021 şi până la finele lunii noiembrie a acestui an, volumul producţiei de autoturisme a uzinei Automobile Dacia din România a fost de 233.984 unități. În luna noiembrie au ieșit de pe linile de asamblare ale uzinei din Mioveni 25.880 de vehicule.

The post Carlos Carrinho, noul director executiv al Uzinei Vehicule Dacia appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code