NEWSNET

Flux-stiri Editorial

Carmen Avram a votat în PE alături de PNL și USR Plus pentru înlocuirea termenului de mamă și tată cu cel de părinte

Cei care am votat cu doamna Carmen Avram crezând că trimitem în Parlamentul European un om cu principii morale am luat țeapă. Parlamentul European a adoptat o directivă iar statele membre au obligația să o implementeze prin care se impune identitatea de gen și se interzice termenul de mamă și de tată. Dezvăluirea celor care au votat alături de coaliția PNL USR (denumită și „666”), a fost făcută de pastorul Vladimir Pustan în emisiunea „de-a valma” începând cu minutul 7.
Să o vizionăm

Având în vedere această linie adoptată de Uniunea Europeană, unde nu mai există de un an liberă circulație, ieșirea din UE începe să devină din ce în ce mai mult o necesitate. Nu ne putem permite ca națiune să ne supunem unei dictaturi de extremă stângă adoptat de Uniunea Europeană prin a ne abroga principiile noastre morale renunțând la termenele de „mamă” și „tată”.

Problema „tranziției de gen” este de fapt o minciună. Nu există „schimbare de sex”. Niciodată un bărbat nu va deveni femeie și nici invers. Un bărbat care face o operație de schimbare de sex este doar un homosexual castrat cu silicoane, aceasta este, un travestit iar nu o femeie. Niciodată un asemenea individ nu va putea avea uter și să aducă pe lume copii și să-i alăpteze. De aceea operațiile de schimbare de sex sunt de fapt niște operații de castrare. Niciodată o femeie care trece printr-o operație de „schimbare de sex” nu va putea lăsa însărcinată o altă femeie, este doar o femeie care se mutilează.

Doar din uniunea dintre un bărbat și o femeie rezultă copii, doar așa. Aceasta înseamnă familie. În momentul în care o persoană consideră că de fapt sexul său este greșit, de fapt se revoltă împotriva lui Dumnezeu, El este cel care a decis ce gen/sex să avem. Hristos personal este cel care a hotărât mai dinainte, El ne-a ales care suntem femei și care suntem bărbați. Vine acum acest curent în toată Europa, la noi PNL USR, care spun că nu este bine cum a decis Hristos, putem noi decide. Recunoașteți pe Antihrist? Nu este o simplă dogmă, o opinie. Tot mai mult marxism, pe grupurile de știri de pe facebook nu ai voie să postezi asemenea opinii, marxismul atinge din nou cote de popularitate. China este un exemplu de marxism, și ceea ce este în China și cum este China aș dorește să ajungă și Uniunea Europeană: ai dreptul al religie dar doar la tine acasă, homosexualitatea deasupra tuturor.

O recunoașteți pe individa aceasta? Ea ca să ajungă primar a trebuit să fie aruncați sacii cu voturi pentru PSD.

Chestia asta a fost impusă de Bruxelles, Clotilde Armand, furtul voturilor au fost impuse de Bruxelles. Subiectul însă al interdicției termenelor de „mamă” și „tată” ne face incompatibili cu noile valori ale UE. Surpriză: Carmen Avram și Clotilde sunt de aceeași parte a baricadei.

Leontiuc Marius
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code