NEWSNET

Economice

CCBMB a decis după apariția unui focar de PPA în Capitală ca porcii din București să fie ținuți în curte

Toate cazurile de îmbolnăvire sau moarte la porcinele din curtea proprie vor fi anunţate fără întârziere medicului veterinar din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bucureşti. Toate cazurile în care cadavrele de porcine sunt descoperite în locuri publice se comunică fără întârziere DSVSA Bucureşti, a mai dispus Centrul de Combatere a Bolilor al Municipiului Bucureşti.

De asemenea, până la clarificarea situaţiei sub aspect epidemiologic din exploataţia non-profesională în care a fost confimată pesta porcină africană se interzice organizarea pe teritoriul Municipiului Bucureşti de pieţe, târguri sau expoziţii de păsări şi animale. Toate indicaţiile medicului veterinar din cadrul DSVSA Bucureşti se respectă necondiţionat.

Toţi cetăţenii din Capitală sunt obligaţi să respecte măsurile din dispoziţia Centrul de Combatere a Bolilor al Municipiului Bucureşti. Încălcarea prevederilor acestei dispoziţii poate fi sancţionată cu amenzi de până la 1.600 de lei în cazul faptelor săvârşite de persoane fizice, respectiv de până la 8.500 de lei în cazul abaterilor comise de persoane juridice.

The post CCBMB a decis după apariția unui focar de PPA în Capitală ca porcii din București să fie ținuți în curte appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code