Economice

CCC România deschide primul magazin din 2022 în Colosseum Mall

În perioada 24 – 27 martie, clienții sunt invitați să descopere reducerile speciale cu ocazia deschiderii, doar în magazinul CCC din Colosseum Mall: 15% reducere la toate produsele la preț întreg, pentru toți clienții și 20% reducere pentru produsele la preț întreg, pentru membrii clubului CCC.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de aproximativ 800 m2 și are inclus în sortimentul de marfă peste 33.000 de produse pentru întreaga familie: încălțăminte, genți și alte accesorii. Amenajarea conform noului concept include un design modern, cu linii simple, culori neutre, finisări în tușe de gri și elemente metalice de mobilier, se specifică în comunicatul transmis de companie.

„Planurile de expansiune ale CCC sunt mereu o prioritate pentru că ne dorim ca tot mai mulți români să testeze și să probeze calitatea produselor noastre. Ne-am bucurat să ne alăturăm partenerilor noștri, Colosseum Mall, datorită comunității puternice, în continuă dezvoltare pe care o au în proximitate. Sperăm ca toți clienții să se bucure de ceea ce noua locație are de oferit”, a declarat Bianca Grama, General Manager CCC România.

CCC, retailerul polonez de încălțăminte și accesorii, a intrat pe piața din România în 2012 prin intermediul unui francizor, iar după șase ani compania mamă a decis să cumpere toate magazinele existente la momentul achiziției, în aprilie 2018. În același timp, brandul polonez a început în România o campanie de extindere și de modernizare a rețelei de magazine. Cel mai mare magazin CCC din România este cel din Sibiu Shopping City, cu o suprafață totală de peste 1.200 m2.

Cele mai noi piese retro din Colecția Capsulă Sprandi Classic vor fi, de asemenea, disponibile în noul magazin CCC din Colosseum Mall.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code