Flux-stiri

Ce este „open casting”? Tendința sexuală în creștere în 2023 este o veste bună pentru cei singuri

  • „Castingul deschis” este o tendință în materie de întâlniri care va lua avânt în 2023 – și este o veste bună pentru cei singuri.
  • Cercetările de la Bumble au constatat că 1 din 3 (38%) oameni sunt acum mai deschiși să exploreze relații cu persoane care sunt dincolo de tiparul lor obișnuit.
  • Experții de la Inner Circle prezic că sentimentul de „an nou, eu nou” îi va motiva pe cei care ies la întâlniri să lase în urmă vechile obiceiuri toxice.

„Castingul deschis” este o tendință în materie de întâlniri care va lua avânt în 2023 – și este o veste bună pentru cei singuri. Potrivit experților de la Bumble, oamenii sunt mai „deschiși” în ceea ce privește cerințele lor atunci când își caută dragostea.

În loc să „arunce” o plasă mică în grupul de întâlniri, ei sunt dispuși să se abată de la tiparul lor obișnuit. Deoarece a fi pretențios în privința aspectului fizic nu garantează conexiuni semnificative, ar putea să-i ajute pe mulți să găsească potriviri care chiar funcționează pe termen lung. Și, până la urmă, contrariile se atrag!

Cercetările de la Bumble au constatat că 1 din 3 (38%) oameni sunt acum mai deschiși să exploreze relații cu persoane care sunt dincolo de tiparul lor obișnuit. Iar în Marea Britanie, mai mult de jumătate dintre cei care se întâlnesc (52%) folosesc castingul deschis”.

În plus, 1 din 4 (28%) dintre noi acordă mai puțină importanță întâlnirilor cu persoane la care ceilalți se așteaptă”. Experții de la Inner Circle prezic că sentimentul de an nou, eu nou” îi va motiva pe cei care ies la întâlniri să lase în urmă vechile obiceiuri toxice și să caute alte persoane care caută același lucru.

The post Ce este „open casting”? Tendința sexuală în creștere în 2023 este o veste bună pentru cei singuri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code