Economice

Ce materiale poți utiliza pentru a reda confortul sufrageriei tale într-un mod estetic

Asta înseamnă că sufrageria ta merită puțin mai multă atenție.Dacă ești pe punctul de a-ți amenaja sufrageria sau te-ai plictisit de atmosfera pe care o are în prezent sufrageria ta, poți aduce câteva modificări care vor reda dimensiunea confortului în această încăpere.

Oricine își dorește un spațiu cât mai confortabil care să dețină și elemente estetizante. Pentru a obține, însă, o sufragerie care să îndeplinească toate criteriile funcționalității și esteticii, ai nevoie de modificări de ordin ambiental. Acestea pot fi reprezentate de o pată suplimentară de culoare, o nouă piesă de mobilier sau includerea unor materiale cu puternic efect decorativ.

Iată ce materiale poți utiliza pentru a reda confortul sufrageriei tale într-un mod estetic:

Vopsea decorativă

Dacă vrei să obții un efect modern în sufrageria ta, poți alege să reîmprospătezi încăperea utilizând câteva pete de culoare revigorante. Dacă îți place să încerci lucruri noi, descoperă produsele de la Novacolor-România care propun un nou concept în ceea ce privește culoarea. Alege un perete dominant în sufragerie și decorează-l cu ajutorul vopselei minerale, spre exemplu. Acesta va da o notă distinctă încăperii prin atmosfera antică, dar îți va menține și sănătatea, fiind antibacteriană. Există și varianta vopselei cu accente metalice care, utilizată în combinații creative, va conferi un aspect unic și rafinat sufrageriei tale.

Piatra

Dacă preferi piesele de mobilier nefinisate, cu aspect rustic, e timpul să adaugi sufrageriei tale un plus de design în această direcție. Decorarea pereților cu piatră sau cărămidă nu mai este ceva d o noutate extraordinară, dar rămâne un element cu efect puternic. Poți opta pentru îmbrăcarea unui colț al camerei cu piatră naturală sau cărămidă în culori închise. Atenție însă la spațiile mici și sufrageriile mai puțin încăpătoare. În aceste cazuri trebuie să recurgi la puțin mai multă analiză pentru a nu supraîncărca aspectul final al sufrageriei cu detalii decorative.

 

Lemn

Lemnul rămâne unul dintre cele mai iubite materiale de utilizat în amenajarea oricărui spațiu interior. Dacă deții o sufragerie spațioasă și bine luminată, mergi pe varianta pieselor de mobilier confecționate din lemn în nuanțe mai închise, cum este nucul sau mahonul. Acestea asigură un aer nobil încăperii, iar nuanțele închise rămân un element al confortului. Poți recurge și la vechiul truc al tapetării unui perete cu lambriuri de lemn. Alege însă o porțiune mică pe care să dispui șuvițele de lemn pe verticală și transformă colțul acela în centru e interes pentru o vază mereu plină cu flori sau poate o piesă de artă care îți este dragă.

În concluzie, nu este necesară redecorarea întregii sufragerii pentru a schimba atmosfera și a reda confortul încăperii preferate. Este de ajuns să știi care sunt materialele potrivite și cum să le folosești pentru a obține efectele cele mai plăcute.

Sursa: pexels.com

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code