Economice

Cea mai mare comandă din hypermarketul online Freshful. Un bucureștean a cumpărat o dată cât consumă o familie cu un copil într-o lună

În perioada 19-31 decembrie 2022, magazinul online Freshful a efectuat în jur de 25.000 livrari în București și Ilfov, după ce, între 1 ianuarie și 15 decembrie 2022, au raportat aproximativ 456.800 de comenzi din partea a peste 65.000 de clienți.

Cea mai mare comandă din a doua săptămână a lunii decembrie a fost de 6.149 de lei, plătită în București, integral online. Este aproximativ cât cheltuiește o familie formată din doi adulți și un copil într-o lună întreagă.

Mai exact, potrivit raportului „Coşul minim de consum lunar pentru un trai decent pentru populaţia României” realizat de Syndex România și Institutul de Cercetare a Calității Vieții, în luna septembrie 2022 (ultimele date disponibile), valoarea coşului pentru o familie de doi adulţi şi un copil este de 7112 lei pe lună, pentru o familie de doi adulți și doi copii, coșul minim este de 8659 de lei, pentru  o familie de doi adulți fără copii este de 5322 de lei pe lună, iar pentru un adult singur  este de 3275 de lei pe lună.

În coșul Syndex au fost puse atât alimente cât și îmbrăcăminte și încălțăminte, cheltuieli cu locuința, servicii, educație, recreere și vacanță, sănătate, economii.

La Freshfull se vând însă cu precădere produse alimentare și băuturi, produse de igienă, casă și agrement, petshop.

Ce s-a vândut cel mai mult la final de an
În ceea ce privește produsele cele mai vândute, după valoare, acestea sunt fructele proaspete, legumele proaspete, brânzeturile, apa, produsele de curățenie și întreținerea casei.
Cele mai comandate fructe au fost clementinele ambalate la saci de 1kg, pentru care au fost  2.242 de comenzi. De asemenea, românii au fost foarte interesați de produsele de sezon, având în vedere creșterile în cautari în aplicația Freshful.
De Crăciun, căutările pentru sarmale au crescut cu 800%, pentru tobă – 500% și pentru miez de nucă cu 450%. De revelion, clienții s-au interesat de prăjituri (+650%), șampanie (+510%) și tort (480%).

La final de 2022, Freshful numără peste 600 de angajați, iar serviciul de livrare în aceeași zi sau livrare programată pentru următoarele zile se realizează cu o flotă auto care astăzi numără peste 150 de mașini cu temperatură controlată

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 38 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code