NEWSNET

Economice

Cel mai mare supermarket online din Cehia se lansează anul viitor în România sub brandul Sezamo

Din primăvara anului viitor, circa 2,5 milioane de locuitori din Milano și București vor avea acces la experiența oferită de grupul Rohlik pentru prima dată, a anunțat compania. Brandul sub care se vor lansa operațiunile în România și Italia se numește Sezamo. În cea de-a doua parte a anului viitor Rohlik va lansa și operațiunile în Spania.

Pentru conducerea operațiunilor din Italia, compania l-a numit pe Andrea Colombo în funcția de CEO.

„Următorul lucru pe listă este recrutarea și formarea de personal. Lansarea le va oferi clienților posibilitatea de a accesa livrarea în aceeași zi pentru coșuri mari care pot acoperi coșul săptămânal de cumpărături”, spune Michael Kaiser, directorul comercial în Romania.

Sezamo.ro comercializează produse alimentare și promite să le livreze la numai două ore de la plasarea comenzii.

Cine este Rohlik

Compania cehă Rohlik a fost fondată în urmă cu șapte ani, iar în urma ultimei runde de finanțare a ajuns să fie evaluată la peste 1 miliard de euro, devenind astfel un adevărat „unicorn”.

Pe parcursul acestui proces, Rohlik s-a transformat dintr-un start-up ceh într-un lider european care stabilește, cu ajutorul tehnologiei, tendințele în retailul online.  Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, s-a extins deja cu succes în Ungaria și Austria, urmând ca, în viitoarele luni, să deschidă operațiunile în Munchen/Germania, având însă deja finalizate și planurile de expansiune în mai multe orașe din Germania și în mai multe țări europene.

În vara acestui an, CTP a anunțat că va construi în CTPark Bucharest North un depozit dedicat de 12.000 de mp, care va fi personalizat pentru a răspunde tuturor nevoilor clientului ceh, inclusiv cu spații de 4000 mp  cu temperatură controlată (atât pentru refrigerare, cât și pentru congelare) pentru depozitarea fructelor și legumelor proaspete, care vor fi livrate direct către consumatori.

 

The post Cel mai mare supermarket online din Cehia se lansează anul viitor în România sub brandul Sezamo appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code