Economice

Centrele comerciale care se deschid anul acesta și ce noi branduri intră pe piața românească

Până la sfârșitul anului se vor mai livra proiecte comerciale care vor aduce un plus de 147.000 mp. 22% dintre aceștia vor fi livrați în București, iar restul de 78% vor fi livrați în țară, în principalele centre regionale, dar și în orașele terțiare.

“Aceste 17 proiecte de dezvoltare de retail ale anului 2022 reprezintă un număr consistent de livrări pentru piața locală, dar este important să înțelegem că există încă o nevoie substanțială de spații de retail, dacă luăm în considerare că România înregistrează una dintre cele mai scăzute rate de neocupare din Europa (sub 3%). Observăm un interes mai mare din partea investitorilor și a retailerilor pentru dezvoltări și operațiuni sustenabile și cu emisii zero de carbon”, detaliază Carmen Ravon, Head al Retail Occupier CBRE pentru regiunea CEE.

Ce noi branduri intră pe piață

Anul acesta vom asista la intrarea pe piață a unor nume vehiculate de ani buni că s-ar uita la România. Un exemplu în acest sens este Primark, care va deschide primul magazin din România în Parklake. Footlocker a lansat deja un magazin în AFI Cotroceni. Dar există o serie atractivă de alte branduri care urmează să își lanseze magazinele și care conține nume precum PokeHouse, Submarine Burger, Buddha Original, TEDI, FLO, Bath&Body works, Half Price (part of CCC group), JD Sports, sau Suwen Lingerie, potrivit CBRE.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code