Economice

Centura București: Pasajul Domnești va fi deschis circulației la sfârșitul săptămânii – Grindeanu

„Este un moment așteptat de mult timp de bucureșteni, dar și de cei care tranzitează Capitala pe Centura București. Colaborarea constructivă dintre CNAIR și antreprenor a dat rezultate”, a subliniat șeful Transporturilor.

Potrivit lui, ritmul susținut pentru acest proiect, menținut indiferent de anotimp, face posibilă acum deschiderea circulației pe acest pasaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contractul pentru proiectarea și execuția Pasajului Domnești a fost semnat în mai 2017 cu asocierea STRACO GRUP SRL – COMNORD SA – SPECIALIST CONSULTING SRL pentru suma de 91,55 milioane de lei fără TVA. Subcontractorul  TRACON a preluat șantierul de la finele lui 2020, potrivit pasionaților de infrastructură.

Așadar, Pasajul Domnești ar putea fi dat în trafic mai devreme de 15 noiembrie, termen anunțat de secretarul de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioșteanu.

Recent, secretarul de stat a vorbit și despre o eventuală deschidere parțială a Pasajului Berceni până la finalul anului. Din cele cinci pasaje de pe Centura Capitalei, amintim că anul trecut a fost inaugurat Pasajul Mogoșoaia. Rămâne de văzut când vor fi date în trafic și pasajele Oltenița și Cernica.

FOTO: Facebook Sorin Grindeanu

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code