Flux-stiri

China a aprobat un tratament injectabil anti-Covid

  • China a aprobat pentru prima dată un tratament anti COVID-19.
  • Tratamentul poate fi administrat prin injectare și constă în combinarea a două medicamente.
  • Testele clinice arată că tratamentul duce la reducerea a 80% din spitalizările cauzate de Coronavirus.

După doi ani de pandemie, China a aprobat un tratament împotriva COVID-19. Spre deosebire de vaccinurile deja existente pe piață care previn infectarea, tratamentul ajută în reducerea spitalizărilor și a deceselor în rândul paciențiilor.

Măsura vine după ce autoritățile din întreaga lume au dat undă verde tratamentelor contra COVID-19, în special pentru persoanele cu un risc ridicat de infectare. Iar asta vine și pe fondul îngrijorărilor legate de noua variantă Omicron.

Studiile din China arată că vaccinurile au rate de eficacitate mai mici, iar într-un anunț publicat de Agenția Națională a Produselor Medicale se arată că acest tratament a fost aprobat de urgență, având la bază anticorpi monoclonali care reduc capacitatea virusului de a intra în celule organismului.

Tratamentul constă în combinarea a două medicamente administrate prin injecții și el poate fi utilizat pentru a trata pacienții care sunt expuși unor forme severe de COVID-19 și a fost dezvoltat de Universitatea Tshingua.

Testele clinice arată că acest tratament duce la o reducere de 80% a spitalizărilor şi a riscului morţii a pacienților sensibili, relatează National News Agency.

The post China a aprobat un tratament injectabil anti-Covid appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code