Flux-stiri

China parodiază seria 007

No Time to Die Laughing ChinaNo Time to Die Laughing China

  • China publică „No Time to Die Laughing”- un videoclip care parodiază seria 007.
  • Postarea de pe Twitter este o replică la declarația lui Richard Moore, șeful MI 6.
  • Moore a acuzat Beijingul că adună date din întreaga lume și prinde oameni în plasa sa.

China parodiază seria 007. Tensiunile dintre Marea Britanie și China, pe tema situației din Hong Kong și a minorității UIGURE se adâncesc. După ce Beijingul a fost acuzat că adună informații de peste tot și că prioritatea serviciilor secrete din Marea Britanie este adaptarea la o lume afectată de creșterea puterii Chinei, acum avem o ripostă. Agenția oficială de presă din China a postat pe Twitter un videoclip în care parodiază seria James Bond.

„Oh, cât e ceasul? E momentul pentru întâlnirea noastră CIA? Oh, dacă tot vorbim de diavol… Cum merge, James? Numele este Pond. James Pond”, sunt replici din noul film din China.

În videoclipul postat, personajele care interpretează doi agenți britanici discută despre un dosar care conține tehnici de spionaj chineze. Ulterior, realizează că, de fapt, sunt ale aliaților americani.

De asemenea, James Bond numește patetice criticile la adresa Beijingului. Spune că e, de fapt, o tactică de a obține un buget mai mare, pentru anul viitor.

The post China parodiază seria 007 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code