Flux-stiri

Chris Brown este acuzat că a drogat și violat o femeie pe un iaht din Florida

CHRIS BROWNCHRIS BROWN

  • Femeia solicită daune în valoare de 20 de milioane de dolari.
  • Cântărețul este dat în judecată pentru că ar fi drogat și violat o femeie când se aflau pe un iaht în Florida.
  • El i-a oferit să bea ceva, după care femeia s-a simțit dezorientată.

O femeie anonimă a intentat un proces împotriva cântărețului câștigător al premiului Grammy, solicitând daune de 20 de milioane de dolari (15 milioane de lire sterline). Chris Brown a fost dat în judecată pentru că ar fi drogat și violat o femeie pe un iaht din Florida.

Procesul civil a fost intentat de o muziciană, dansatoare și coregrafă identificată doar ca Jane Doe, care îl dă în judecată pe cântărețul premiat cu Grammy pentru daune de 20 de milioane de dolari. Aceasta susține că a fost invitată de Brown să se întâlnească cu el la Star Island din Miami – casa lui Sean Combs, cunoscut sub numele de P Diddy – în decembrie 2020.

În dosar se spune că, la sosire, ea s-a urcat pe un iaht și a acceptat oferta lui Brown de a bea ceva, în timp ce discutau despre cariera ei. După un al doilea pahar, femeia a început brusc să se simtă dezorientată și instabilă din punct de vedere fizic. Ea a spus că Brown a târât-o apoi într-un dormitor, i-a scos hainele și ar fi violat-o, potrivit procesului. Brown a postat pe Instagram: „Ori de câte ori lansez muzică sau proiecte, eI încearcă să facă niște tâmpenii adevărate”.

Postarea sa a inclus un emoji cu o șapcă albastră, care este folosit în argou pentru a indica faptul că cineva minte.

În procesul său, femeia a declarat că Brown a sunat-o a doua zi și i-a spus să ia o pilulă contraceptivă de urgență. Ea l-ar fi văzut pe Brown de două ori după această întâlnire. În plângere se spune că la una dintre aceste întâlniri el a devenit „furios” când ea a refuzat o invitație în dormitorul său.

Procesul, care a fost depus la Los Angeles Crown Court, spune că femeia a avut „schimbări dramatice de dispoziție, pierderea poftei de mâncare, atacuri de panică și s-a angajat în auto-vătămare”. Ea solicită un proces cu jurați.

Problemele juridice anterioare ale lui Brown

Brown a pledat vinovat pentru că a agresat-o pe cântăreața Rihanna când cei doi se întâlneau în 2009. El a fost condamnat la cinci ani cu eliberare condiționată, muncă în folosul comunității și a primit consiliere pentru violență domestică.

De asemenea, el a fost acuzat că a violat o femeie într-o cameră de hotel din Paris în 2019. Cântărețul a negat acuzația și a depus o plângere pentru defăimare împotriva acuzatoarei și nu a fost depusă nicio acuzație.

The post Chris Brown este acuzat că a drogat și violat o femeie pe un iaht din Florida appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code