NEWSNET

Economice

Ciolacu: PSD e de acord cu varianta premierului prin rotație

„În momentul acesta, prin interiorul PSD există această decizie, că se poate merge prin rotaţie. Aşteptăm şi de la PNL o decizie în acest sens. Şi, după ce există o decizie că şi PNL acceptă prin rotaţie, atunci vom intra în negocieri şi vom hotărî. Cred că totuşi ponderile parlamentare contează cel mai mult într-o negociere. (…) PSD este pregătit să ducă toate negocierile posibile ca să deblocăm această situaţie”, a afirmat liderul social-democrat, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă PNL ar putea avea întâietate în acest sistem, fiind cel care propune mai întâi premierul, Ciolacu a replicat că PNL trebuie să fie de acord, în primul rând, cu varianta prin rotaţie.

„Trebuie să luăm o decizie. Am luat o decizie, că este prin rotaţie. Urmează ca PNL să vadă dacă ia o astfel de decizie sau nu, ca să avem ce discuta, care e primul sau al doilea. Momentan în PSD există o astfel de decizie”, a spus el.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte posibilitatea ca parlamentarii PSD să îl voteze pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier, Ciolacu a replicat că nu şi-a schimbat punctul de vedere pe această temă.

„Cred că sunt întrebări la care am răspuns de zeci de ori şi eu nu m-am schimbat cu nimic”, a transmis liderul PSD.

Ciolacu a susţinut că este în continuare încrezător că, până la sfârşitul săptămânii, va exista un Guvern. El a apreciat că acest lucru ar trebui realizat „cât mai curând”, deoarece rezultatele discuţiilor întârzie în raport cu „aşteptările” românilor.

The post Ciolacu: PSD e de acord cu varianta premierului prin rotație appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code