Economice

Cîţu: Propunerile privind legislaţia Pilonului 2 de pensii vin de la Guvern. Coaliţia nu se substituie

„Aşteptăm propunerile de la Guvern, coaliţia (…) nu se substituie. Propunerile vin de la Guvern, acolo sunt experţii, acolo sunt responsabilităţile, trebuie să vină cu propuneri şi în coaliţie vom evalua din punctul de vedere al unor criterii foarte simple – ne uităm dacă ceea ce se propune ţine cont de ceea ce este în PNRR şi, în acelaşi timp, ne uităm (…) dacă se încadrează în programul de guvernare. (…) Sunt mai multe propuneri şi o vom alege pe cea mai bună. Ministerul Muncii vine cu propunerea în coaliţie sau Guvernul vine cu propunere în coaliţie şi apoi vom discuta”, a precizat Cîţu.

Potrivit acestuia, alocarea a 7% din PIB pentru investiţii, „o restanţă faţă de PNL” în programul de guvernare, va fi din nou discutată în coaliţie, scrie Agerpres.

„În acest moment, există o restanţă faţă de PNL. Acea restanţă este 7% din investiţii. Pentru că nu am văzut cum va fi corectată acea restanţă şi cum va fi corectată, va fi pus din nou acest lucru în coaliţia de guvernare”, a afirmat Florin Cîţu.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code