NEWSNET

Economice

Ciucă: Am finalizat toate activităţile care vizau formarea Guvernului, suntem în măsură să mergem luni cu o propunere unică de premier

„Am finalizat toate activităţile care vizau formarea Guvernului, suntem în măsură să mergem luni  cu o propunere de premier. Am convenit să avem o propunere unică de premier,  În momentul de faţă am lucrat toate cele două variante, atât cu o formulă de premier PSD, cît şi cu premier PNL. Urmează ca până mâine dimineaţă convenim şi formula unică de premier”, a anunţat Ciucă.
El a precizat că există două liste de ministere în funcţie de premier, care vor fi comunicate luni, când există decizia pentru funcţia de premier.

Transporturile, Finanţele şi Secretariatul Gneral rămân la partidul care nu are premier, dar  exisă în discuţie şi varianta ca titularii acestora să se schimbe odată cu schimbare premierului.

 

The post Ciucă: Am finalizat toate activităţile care vizau formarea Guvernului, suntem în măsură să mergem luni cu o propunere unică de premier appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code