Economice

Clotilde Armand: Aproape 700 de mașini parcate neregulamentar au fost ridicate în șase luni

„Ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe carosabil/trotuar este singura măsură eficientă pentru a ne proteja în faţa nesimţirii. Bucureştiul este sat fără câini sau când integritatea sau viaţa ne sunt puse în pericol de şoferi inconştienţi, pentru că reduc vizibilitatea atunci când parchează haotic în intersecţii. Este revoltător să vezi cum persoane în vârstă sau copii fac slalom printre maşinile parcate una lângă alta pe trotuar, când intrările în spitale sau unităţile de învăţământ sunt blocate de vehicule parcate de conducătorii auto, în dispreţ faţă de lege şi faţă de bunul simţ, când spaţiile verzi sunt distruse de bolizii celor care cred că sunt mai presus de lege. Începând cu luna aprilie 2022, când consilierii locali PNL şi PSD, după nenumărate tergiversări, au votat bugetul local, am demarat în Sectorul 1 activitatea de ridicare a vehiculelor parcate neregulamentar”, a scris Armand, duminică, pe Facebook.

Potrivit primarului, prezenţa în stradă a poliţiştilor locali a început să-i descurajeze pe cei tentaţi să-şi lase maşina în locuri nepermise.

Clotilde Armand a făcut apel la membrii comunităţii locale să semnaleze maşinile parcate neregulamentar la numărul de telefon 021/9540, apelabil 24 de ore din 24.

„În acest demers am nevoie şi de sprijinul cetăţenilor Sectorului 1 cu spirit civic şi care îşi doresc ca viaţa în comunitatea noastră să fie bazată pe respectarea regulilor şi în modul în care ne parcăm maşina”, a transmis ea.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code