NEWSNET

Economice

CNAIR: Până acum nu este niciun drum închis din cauza condițiilor meteo

„Având în vedere faptul că pentru perioada 08 ianuarie, ora 010:00 – 09 ianuarie, ora 10:00 a fost emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în 14 județe din partea de vest a țării, facem apel la conducătorii auto să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile impuse pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul”, se precizează în comunicatul transmis de CNAIR.

La această oră nu există sectoare de drum național sau autostradă cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteorologice. Compania recomandă însă conducătorilor auto să circule prudent și pe sectoarele cu carosabil umed, deoarece în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente rutiere, în special din cauza vitezei.

Potrivit instituției, după încheierea sărbătorilor de iarnă, volumul de trafic este crescut, în special pe sectoarele de drum ce duc spre punctele de frontieră. CNAIR mai precizează că toate direcțiile regionale ale sale sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

The post CNAIR: Până acum nu este niciun drum închis din cauza condițiilor meteo appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code