Economice

Cocktail Holidays a vândut anul trecut vacanțe de 24 milioane de euro, aproape de nivelul dinaintea pandemiei

Cocktail Holidays estimează pentru anul acesta o creștere cu 10%, în timp ce, în 2021, cifra de afaceri a fost de 24 de milioane de euro și anunță introducerea de noi destinații exotice în portofoliul agenției, acestea urmând a fi disponibile sub formă de pachete tailor-made, cu zboruri de linie. Charterele către destinațiile consacrate ale agenției (Grecia, Turcia și Spania) vor fi operate începând cu luna mai.

CITEȘTE ȘI Cocktail Holidays, volum de vânzări de 25 de milioane de euro anul trecut, în creştere cu 40% faţă de 2018

Preferințele turiștilor români, în cel de-al treilea an de pandemie, par să rămână similare ca si destinații, cele mai căutate anul trecut au fost Egiptul, Grecia și Turcia (charterele clasice operate anual de către Cocktail Holidays), dar foarte solicitate au fost și pachetele către destinațiile exotice în vogă, cum ar fi Maldive, Zanzibar, Mauritius, Indonezia, Thailanda, Seychelles și La Reunion.

Egiptul rămâne destinația vedetă și în 2020

Cel mai bine vândut produs al anului 2021, pentru care tendințele s-au văzut încă de la finele lui, a fost Egiptul. Asta datorită temperaturilor ridicate tot timpul anului, dar și a condițiilor de călătorie mai accesibile. Egiptul rămâne destinația vedetă și în 2022.

O altă destinație foarte populară în perioada aceasta este insula Madeira, charterele fiind operate de la finalul lui februarie. Un pachet de 8 nopți, cu avionul și cazare la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus, cină tradițională, transferuri, pornește de la 889 euro/persoană.

Charterele verii

Charterle verii vor fi operate începând cu luna mai și vor fi către insulele grecești și litoralul turcesc, mai exact Antalya, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Oludeniz, Kusadas și Didim. Charterele vor fi operate până în septembrie, iar majoritatea pachetelor către Grecia, Turcia, Spania sunt încă disponibile la prețuri de early booking.

Anul acesta, în luna ianuarie, la finalul pragului clasic de Early Booking, Cocktail Holidays a atins un record al rezervarilor. Trendul s-a menținut până în partea a doua a lunii februarie, fiind impactat de războiul din Ucraina. Rezervările s-au reluat la final de martie.

Referitor la vacanțele de Paște și 1 mai, Cocktail Holidays are pachete către Tenerife (Spania) începând din 21 aprilie și către Grecia, destinațiile disponibile fiind Atena și insulele Creta, Rhodos, Zakynthos, Santorini, Mykonos și Corfu. Acestora și se adaugă Madeira (Portugalia), cu plecare în 30 aprilie.

Fotografie de Tim Roosjen pe Unsplash

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code