Economice

Colosseum Mall din București, o investiție de 30 de milioane de euro, se deschide pe 24 martie

Deschiderea Colloseum Mall vine după două amânări, iar noua suprafață închiriabilă, de peste 16.000 de mp vine în completarea celei existente. Centrul comercial va ajunge astfel la o suprafață de 53.500 mp și este cea mai importantă livrare pe piața retailului modern din ultimii ani din București.

În următoarele 12 luni se vor mai deschide în Colosseum Mall cinematograful Happy Cinema, prevăzut cu 7 săli de proiecție ultra-moderne,  o clinică cu servicii medicale, precum și o serie de alte branduri de fashion și accesorii.

„Am realizat această dezvoltare într-o perioadă dificilă, marcată de efectele pandemiei Covid 19 și de contextul geopolitic imprevizibil, însă suntem optimiști cu privire la succesul și rolul pe care Colosseum Mall îl va avea pe piața de retail din București”, spune Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall.

Compania Nova Imobiliare este deţinută de omul de afaceri britanic de origine cipriotă Panico Panayi, care a cumpărat terenul de 62 de ha de pe Şoseaua Chitilei, din sectorul 1 al Capitalei, în 2003, de la 57 de proprietari. Înainte de criză, planurile Nova erau de a dezvolta un proiect gigant şi care necesita o investiţie de 350 de milioane de euro. 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code