Economice

Compania românească de securitate cibernetică Safetech Innovations a deschis o filială în Abu Dhabi

Noua companie, Safetech Cybersecurity Limited Cyber Risk Management Services este deținută în proporție de 49% de compania din România, iar pachetul de 51% din acțiuni este deținut de GreenGate Co. General Trading and Commercial Agencies – Sole Proprietorship LLC.

”Deschiderea noii companii in Abu Dhabi reprezintă o continuare a expansiunii internaționale a Companiei, după înființarea unei filiale în Marea Britanie și inițierea demersurilor necesare pentru înființarea unei alte subsidiare în Statele Unite ale Americii.

În perioada următoare, entitatea din Abu Dhabi va fi condusă de manageri locali, reprezentanți ai GreenGate Co. General Trading and Commercial Agencies – Sole Proprietorship LLC, acționar al filialei, Safetech Innovations detașând o persoană în cadrul filialei, care va deține funcția de Executive Director Foreign Affairs and Relations”, spune Victor Gânsac, co-fondator, Președinte Consiliu de Administrație și CEO al Safetech Innovations.

Planurile pentru extinderea în Abu Dhabi au fost anunțate încă din luna februarie.

De asemenea, Safetech Innovations vrea să facă transferul pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucureşti, până la finele lunii februarie 2023. În prezent, compania are o capitalizare de piață de peste 196 milioane de lei.

În primele nouă luni ale anului, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 20,8 milioane de lei, o apreciere cu 58%, în principal datorită creșterii ponderii contractelor de servicii pentru securitate cibernetică.

Înființată în 2011, Safetech Innovations este o companie dedicată securității informațiilor, cu prezență în București, Abu Dhabi și Londra, specializată în furnizarea de servicii de securitate cibernetică și implementarea de soluții de securitate cibernetică. Serviciile Safetech Innovations includ protecția datelor, identificarea vulnerabilităților și riscurilor, implementarea soluțiilor și măsurilor de securitate cibernetică, răspuns la incidente de securitate cibernetică prin STI CERT – Safetech Cybersecurity Incident Response Center și crearea unei culturi organizaționale orientate spre siguranță.

Compania are un portofoliu extins de clienți, lucrând cu peste 10 bănci internaționale și jucători din servicii financiare, precum și cu numeroase companii românești și internaționale din sectoare, precum energie, FMCG, telecom, IT&C și transporturi.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 40 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code