Economice

Consiliul Concurenţei a autorizat crearea „companiei hibrid” de către CE Oltenia şi Tinmar Energy pentru construcţia unei centrale electrice

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Concurenţei, transmis vineri AGERPRES, în urma analizei, s-a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Complexul Energetic Oltenia, deţinut de statul român, îşi desfăşoară activitatea în domeniul mineritului, al producerii de energie electrică pe bază de combustibili fosili şi al furnizării de energie termică la nivel local.

Tinmar comercializează produse petroliere, este furnizor de energie electrică, de gaze naturale şi producător de energie electrică din resurse regenerabile.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code