Economice

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea distribuitorului de piese auto Augsburg International de către firma elvețiană Autonet Group

Autonet Group Holding AG face parte din Grupul Autonet care, la rândul său, este membru al Grupului SAG. Grupul SAG este specializat în distribuția de piese auto de pe piața serviciilor post-vânzare (aftermarket) independente din Europa.

Grupul Autonet prezent, în principal, pe segmentul comercializării angro de piese de schimb auto și accesorii în Europa Centrală și de Est, include companii cum sunt: Autonet Import Romania SRL (furnizor aftermarket pentru segmentul serviciilor de reparații auto), Lubexpert Romania SRL (lubrifianți), Forsius SRL (vopsele auto), Network Systems SRL (servicii IT & Web, agenție de marketing), Garage Assist SRL (echipamente service), Autonet Management Company SRL (management), Point’s Network Management SRL, A24 Road Patrol SRL, Dynamic Software Solutions SRL, Autonet Logistic SRL.

Augsburg International Impex S.R.L. este importator și distribuitor de piese auto, accesorii, echipamente service, fiind activ, în principal, în România.

Citește și: Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Autonet preia Augsburg International

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

The post Consiliul Concurenței a autorizat preluarea distribuitorului de piese auto Augsburg International de către firma elvețiană Autonet Group appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code