Economice

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Tremend Software Consulting S.R.L. de către Publicis Groupe Holdings B.V.

Publicis Groupe Holdings B.V. este parte a Grupului Publicis specializat în publicitate (advertising), media, transformare digitală de business și date. În România, Grupul Publicis controlează mai multe companii din sectorul serviciilor de marketing și comunicare.

Tremend Software Consulting S.R.L. este specializată în dezvoltarea de software orientat către client, personalizat în funcție de cerințele acestora. Tremend Software Consulting S.R.L furnizează soluții IT pentru clienți din sectoare diverse (servicii financiare, retail, bunuri de consum și industria manufacturieră, tehnologie și telecomunicații, sectorul public și e-Learning).

Cele două fliliale ale Tremend Software Consulting S.R.L., Sixty Four Eights Group LLC (SUA) și Tremend Benelux S.A. din Marele Ducat al Luxemburgului, oferă servicii de dezvoltare software și design al sistemelor informatice, respectiv servicii de realizare de software la comandă.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code