Economice

Cora deschide al treilea magazin de proximitate Urban. Retailerul va duce conceptul și în marile orașe de provincie

Al treilea cora Urban este situat pe Calea Moșilor nr. 284 și are o suprafață de aproape 100 mp, fiind organizat astfel încât să răspundă nevoilor consumatorilor grăbiți, potrivit unui comunicat al companiei.

Clienții găsesc în cora Urban o varietate de produse bio, legume și fructe, dar și sortimente ready to eat (salate și sendvișuri), produsele pentru îngrijirea copiilor, articolele pentru casă, mâncarea pentru animale, produsele din carne, cu focus pe cea românească, tranșată de măcelarii cora, dar și produsele proaspete din laboratoarele de cofetărie și patiserie cora, lactate și pâine, inclusiv artizanală.

De asemenea, cora Urban operează și ca un punct de pick-up al comenzilor plasate online, pe www.cora.ro. Astfel, locuitorii din proximitatea magazinelor cora Urban pot comanda online pentru a primi comenzile acasă în maximum 12 ore. Sau pot comanda dimineața și reveni seara pentru produse. Magazinul este integrat și în divizia cora Express, astfel că locuitorii din zona Moșilor pot comanda online acasă, prin partenerii Foodpanda, Glovo și Tazz by emag, produsele dorite, acestea fiind livrate în doar 30 de minute.

„cora Urban este o soluție adaptată spațiului urban, pentru cei care jonglează cu multe sarcini zilnic. Răspunsul nostru este cora Urban, concept care, iată, se dezvoltă. Performanța primelor 2 magazine deschise în Avangarde City și pe Bd. Ion Mihalache nr. 40 ne-a arătat că este un format căutat de public. Ne-am îndreptat atenția către cartiere și zone dens urbane din București, iar extinderea va continua nu doar aici, ci și în orașele unde avem hipermarketuri”, a spus Claudia Badea, directorul magazinului cora Lujerului și coordonatorul operațiunilor e-commerce si cross-canal ale cora în România.

Conceptul cora Urban a fost lansat în februarie 2021. Magazinul este integrat și în divizia cora Express, astfel că locuitorii din zona Moșilor pot comanda online acasă, prin partenerii Foodpanda, Glovo și Tazz by emag, produsele dorite, acestea fiind livrate în doar 30 de minute.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este un brand prezent pe piața românească din 2003. Operează în prezent 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, a fost lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, Foodpanda și Tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

Citește și

The post Cora deschide al treilea magazin de proximitate Urban. Retailerul va duce conceptul și în marile orașe de provincie appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code