NEWSNET

Economice

Credex lansează în premieră servicii de finanțare destinate companiilor mici și mijlocii

Companiile pot primi credite rapide, între 5.000 și 500.000 de lei, pentru achiziționarea de echipamente IT&Telecom, aparatură electronică și electrocasnică, de la comercianții parteneri Altex și Media Galaxy.

„Introducerea soluțiilor financiare pentru persoane juridice, ȋn portofoliul Credex, a apărut dintr-o nevoie a clienților. Puțini retaileri facilitează plata în rate pentru companii, în prezent. Estimăm că aproximativ 20% din valoarea totală a creditelor pe care le vom acorda, anul viitor, vor merge către IMM-uri”, a declarat Traian Baicu (foto), director general al Credex IFN.

Procesul de aprobare al unui credit este unul rapid, de maximum 24 de ore, iar companiile au nevoie de puține documente pentru dosarul de analiză.

CREDExpress, linia de produse financiare destinată companiilor mici și mijlocii, include CREDExpress Invest, credit pentru achiziția de bunuri în rate de la comercianții parteneri, și CREDExpress Revolving, credit pentru achiziția de mărfuri cu plată la un termen de la livrare.

Astfel, întreaga gamă de zeci de mii de produse disponibile în magazinele Altex și Media Galaxy pot fi achiziționate de acum și de persoanele juridice, cu plata la un termen stabilit sau în rate, în limita sumei aprobate. Companiile interesate au la dispoziție formularul online de solicitare de pe site-ul Credex, în secțiunea dedicată persoanelor juridice sau pot intra în legătură cu ofițerii Credex din cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy.

“Este primă dată când oferim, în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy, finanțare pentru persoane juridice, prin partenerul nostru principal de finanțare Credex. Suntem liderul pieței de electro-IT și suntem convinși că multe dintre produsele noastre sunt de interes și pentru această categorie de clienți”, a precizat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Finanțarea companiilor va fi disponibilă, pe viitor, și pentru alți retaileri care vor dori să ofere aceste servicii financiare clienților persoane juridice.

Despre Credex IFN

Înființată în anul 2018, Credex IFN S.A. este o instituție financiară nebancară, înscrisă în Registrul Special al Băncii Naționale. Compania face parte din grupul Altex România. În prezent, compania oferă o gamă variată de servicii financiare: credite de bunuri de consum, credite de nevoi personale, credite auto și asigurări de viață în parteneriat cu Metlife.
Credex IFN oferă soluții de creditare persoanelor fizice prin intermediul comercianților parteneri, prin Credex Broker, prin platforma site-ului Credex IFN și prin intermediul Aplicației Mobile Credex. De curând, Credex IFN oferă finanțare și IMM-urilor pentru achiziția de produse prin intermediul comercianților parteneri (Altex, Media Galaxy).

Din 2021, Credex IFN este principalul finanțator de credite al magazinelor Altex, Media Galaxy și Mobexpert.
Credex IFN acordă credite cu sume ce pornesc de la 300 de lei până la 20.000 de lei, pentru personele fizice și între 5.000 și 500.000 de lei pentru persoanele juridice, cu o perioadă de rambursare de la două luni și până la maximum cinci ani. De la înființare, Credex IFN a finanțat credite în valoare de peste 47 de milioane de euro.

The post Credex lansează în premieră servicii de finanțare destinate companiilor mici și mijlocii appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code