Economice

Criză la metrou – Metrorex a redus cu 38% numărul trenurilor aflate în circulaţie. Situaţia este cauzată de diminuarea serviciilor de mentenanţă

Metrorex anunţă că intervalul mediu de succedare a trenurilor de metrou pe toate magistralele se menţine la circa 10 – 14 minute, scrie Agerpres.

Joi, circulaţia la metrou se desfăşoară cu 35 de trenuri în loc de 57, cât este prevăzut în graficul aprobat.

„Creşterea timpilor de aşteptare în staţii este determinată de diminuarea serviciilor de mentenanţă şi salubritate prestate de Alstom Transport SA, cu care Metrorex are un contract în vigoare. În această perioadă, Metrorex asigură activităţile de curăţenie în vagoane, după retragerea trenurilor din circulaţie, în intervalul orar 23:00 – 05:00 şi în timpul programului de circulaţie în situaţii care necesită salubrizare de urgenţă”, spun reprezentanţii Metrorex.

Utilizatorii metroului sunt în permanenţă informaţi cu privire la modificările din programul de circulaţie a trenurilor atât în staţii, cât şi prin intermediul website-ului companiei.

„Metrorex face în permanenţă eforturi pentru remedierea situaţiei şi prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat!”, se mai arată în comunicat.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code